Ledige stillinger

Jobb hos Ydra

Hvis du leter etter en karriere som vil utfordre deg, og løfte deg til neste nivå, så er Ydra det rette stedet. Se våre ledige stillinger eller send oss ​​en åpen søknad her

Våre fokusområder

Best i og rundt havrommet.

Tilpassede system og løsninger av høy kvalitet.  

Fremtidens teknologi  

Nærmere kundene.
- Geografisk
- I respons
- I kunnskap

Våre verdier

Måter å gjøre ting på forandrer seg. Vi har fornyet oss, lært å tenke nytt og tar i bruk ny teknologi. Men verdiene våre er de samme.
+
Utvikling i fokus

Vi vil være hovedsetet for utvikling i vår industri. Da må vi ha fokus på utvikling av mennesker og kompetanse, av produktene våre og teknologien vi benytter oss av, og for hvordan vi driver organisasjonen vår. Vår kultur skal ha rom for eksperimentering, og vi skal tåle å trå feil. Gjennom å tenke nytt og prøving og feiling skal vi drive utviklingen stadig fremover.

+
Kunden som kollega

Rask service og en god tone er en selvfølge mellom kollegaer. Nær dialog, oppfølging og samarbeid er naturlig for oss, og hjelper oss med å finne de riktige løsningene for våre kunder. Det finnes ingen barrierer mellom ”vårt selskap” og ”deres selskap” – våre kunder er som våre kollegaer. Vi hjelper oss selv ved å hjelpe dem.

+
Full fres fremover

Vi har sunne ambisjoner og setter oss høye mål. Hindringer skal vurderes grundig, men ikke stoppe oss. Vi skal være stolte av våre produkter og systemer, og av at de hjelper våre kunder fremover. En aktiv salgsorganisasjon skal føre til at enda flere skal dra nytte av vår kunnskap og ekspertise.

En del av Hatteland

Ydra er en del av Hatteland. Siden 1971 har Hatteland gitt idéer rom til å vokse, utvikles og spres. Vi mener oppskriften på innovasjon er enkel, men ingrediensene sjeldne. Den viktigste ingrediensen er mennesker, og vi ser etter de med talent, visjoner og vilje til å gjennomføre. Hatteland Group består av mer enn 200 medarbeidere som jobber frem innovative løsninger i ulike forretningsområder.