Om Ydra

Ydra produserer kvalitetspumper og skreddersydde pumpesystemer. Med god kundeservice og fokus på teknologisk utvikling ønsker vi å være en katalysator for innovasjon i bransjen.
Med lang erfaring og mange referanseprosjekter er sjansene gode for at vi har løst akkurat dine utfordringer før. Dersom problemet skulle være helt nytt, eller behovene dine veldig spesifikke, vil vi jobbe hardt for å finne nye løsninger for ditt behov.

Havrommet

Bedrifter, fartøyer og industrier i og rundt havrommet har hatt tillit til våre pumper og pumpesystemer i 40 år. Vi er klare over at våre produkter må leve opp til den aller høyeste standard for at vi skal beholde den tilliten.

Selv om de fleste av våre kunder opererer i eller rundt havrommet, er behovene aldri de samme. En god løsning kan være helt feil om den brukes et annet sted. Det er her tett samarbeid og toveis kommunikasjon med våre kunder blir viktig. Lang og bred erfaring hjelper oss fordi det gir oss et flerfaglig perspektiv på vår kundebase, slik at vi kan se hvordan ting henger sammen
— eller hvordan det ikke gjør det.

Vi har lovet å holde våre kunders virksomheter gående. Rask respons, hurtig service, geografisk nærhet og spesialistkunnskap gjør oss i stand til å holde det løftet.

Impelling solutions

Vårt mål er å bli et sentrum for utvikling i pumpeindustrien.
Vi eksperimenterer med nye løsninger og ny teknologi og tenker kreativt rundt alle aspekter av bransjen vår.

Gjennom arbeidet vårt ønsker vi å være en katalysator for innovasjon, med løsninger andre må etterligne. Alt for å holde din virksomhet gående.

Våre fokusområder

Best i og rundt havrommet.

Tilpassede system og løsninger av høy kvalitet.  

Fremtidens teknologi  

Nærmere kundene.
- Geografisk
- I respons
- I kunnskap

Våre verdier

Måter å gjøre ting på forandrer seg. Vi har fornyet oss, lært å tenke nytt og tar i bruk ny teknologi. Men verdiene våre er de samme.
+
Utvikling i fokus

Vi vil være hovedsetet for utvikling i vår industri. Da må vi ha fokus på utvikling av mennesker og kompetanse, av produktene våre og teknologien vi benytter oss av, og for hvordan vi driver organisasjonen vår. Vår kultur skal ha rom for eksperimentering, og vi skal tåle å trå feil. Gjennom å tenke nytt og prøving og feiling skal vi drive utviklingen stadig fremover.

+
Kunden som kollega

Rask service og en god tone er en selvfølge mellom kollegaer. Nær dialog, oppfølging og samarbeid er naturlig for oss, og hjelper oss med å finne de riktige løsningene for våre kunder. Det finnes ingen barrierer mellom ”vårt selskap” og ”deres selskap” – våre kunder er som våre kollegaer. Vi hjelper oss selv ved å hjelpe dem.

+
Full fres fremover

Vi har sunne ambisjoner og setter oss høye mål. Hindringer skal vurderes grundig, men ikke stoppe oss. Vi skal være stolte av våre produkter og systemer, og av at de hjelper våre kunder fremover. En aktiv salgsorganisasjon skal føre til at enda flere skal dra nytte av vår kunnskap og ekspertise.

Eksklusiv agenturavtale

Et utvalg av våre standardpumper produseres av den italienske pumpefabrikanten Saer. Disse inkluderer både overflatepumper og nedsenkbare pumper i verdensklasse. Pumpene produseres i Italia etter krevende standarder og distribueres eksklusivt i Norge av Ydra.

En del av Hatteland

Ydra er en del av Hatteland. Siden 1971 har Hatteland gitt idéer rom til å vokse, utvikles og spres. Vi mener oppskriften på innovasjon er enkel, men ingrediensene sjeldne. Den viktigste ingrediensen er mennesker, og vi ser etter de med talent, visjoner og vilje til å gjennomføre. Hatteland Group består av mer enn 200 medarbeidere som jobber frem innovative løsninger i ulike forretningsområder.