Service & Deler

Deler, reparasjoner og vedlikehold.

Våre teknikere står klare til å komme raskt i gang med vedlikehold og reparasjon på pumpene dine. Våre teknikere er dedikerte fagfolk med bransjespesifikk erfaring og kunnskap. Vi lover rask respons og minimale avbrudd.
Du trenger aldri å vente i ukesvis på erstatningsdeler. Vi holder delelageret vårt fullt, og kan maskinere deler og tilbehør i våre verksteder.

For raskt svar

service@ydra.no

Kontakt utenom arbeidstid

+47 917 99 372

Verksted

Våre verksted er fullt utstyrt med alle verktøy vi trenger for å reparere og vedlikeholde dine pumper. Herfra tilbyr vi alt fra enkle reparasjoner og vedlikehold til komplett overhaling og modifikasjon av pumper. Vi har alltid deler på lager, men dersom delen du behøver ikke er tilgjengelig kan vi maskinere deler og tilbehør i verkstedet.

Gråvann og svartvann

Vi har i mange år utført kloakktjenester i Tysvær kommune. Dette har gitt oss verdifull erfaring i å håndtere gråvann og svartvann, og har hjulpet oss å utvikle relaterte pumper og oppgavespesifikke løsninger. Vi tilbyr denne erfaringen og ekspertisen til våre kunder.

Service der du er

Om du ikke kan sende pumper og deler til vårt verksted, kommer vil til deg. Et team av teknikere vil utføre service på stedet med samme høye standard som i våre verksteder.