Tilbake

Ydra går inn som hovedsponsor for Slettaa Dykkerklubb

Ydra heier på aktivitet og tiltak i regi av frivillige som bidrar til å gjøre hav og strandsoner renere.

- Havet er viktig for mange både i jobb og fritid. Det er derfor en glede å støtte arbeidet som Slettaa Dykkerklubb gjør. I tillegg har vi felles fokus både når det gjelder potensialet i havrommet og samfunnsutvikling, uttaler salgsleder i Ydra, Tommy Engholm.

 

Slettaa dykkerklubb er Norges største dykkerklubb med 370 medlemmer. I tillegg til å være møtested for dykkerinteresserte har klubben et stort miljøengasjement. De arrangerer mange miljøaktiviteter og er den klubben i Norge som rydder mest søppel fra havbunn med rundt 20 ryddeaksjoner i året. Totalt har klubben hentetopp over 300 tonn søppel.

- Samarbeidet med Ydra gir oss muligheter til å skape et bedre tilbud for medlemmene og ikke minst fortsette med ryddeaksjoner for å holde havet rent, uttaler styremedlem i dykkerklubben Åge Wee.

 

Slettaa dykkerklubb med sine 370 medlemmer holder til i et nytt og moderne klubbhus på Ydra Brygge, nord i Smedasundet.

 

Ydra omsetter for litt over 70 millioner kroner i pumper og pumpesystem med hovedvekt på havrommet. Selskapet har 45 ansatte og holder til på Husøy og Frakkagjerd. Selskapet er en del av Hatteland.

Styremedlem Åge Wee (f.v) , Styreleder Lars Einar Hollund , Styremedlem Alexandra Lie Norlander, Salgsleder Ydra Tommy Engholm foran Ydra Brygge.

Tilbake